over Wooody

wie we zijn, wat we doen, en waarom ...

Wooody is een klein en creatief bedrijf dat zich speciaal richt tot de betere interieurbouwer, meubelmaker en schrijnwerker die met zijn vakmanschap het verschil wil maken om op een efficiënte manier hoogkwalitatief en mooi maatwerk af te leveren. Wij willen professioneel tekenwerk en CAD/CAM toegankelijk maken voor iedereen : van de zelfstandige vakman, over de algemene schrijnwerker die nu en dan een maatmeubel maakt, tot de specialist die regelmatig een klein of groot interieurproject uitvoert. Tegelijkertijd willen we de in de tekening vervatte intelligentie ten volle benutten om zonder zorgen de productie van werkstukken te verbeteren, te automatiseren, en te versnellen.

3D design voor iedereen

 

Bij ons vind je de volgende activiteiten onder één dak : ontwerpen - opmeten - tekenen - 3D beelden maken - werk voorbereiden = CAD - data voor de machines klaarmaken = CAM -  optimaliseren van de werkstukken - afstemmen van de productiemethode op de beschikbare machines en omgekeerd. Wij hebben intussen meer dan 4 jaar ervaring, en al meer dan 250 projecten uitgevoerd ! Wij bieden een garantie op ons werk : lees ook onze garantiebepalingen.

Wij werken graag in uw opdracht.

Dat betekent dat onze tekeningen gerust uw naam mogen dragen.

Voor uw klanten is Wooody onzichtbaar. En discreet.

Via onze directe klanten hebben we het geluk gehad reeds mooie projecten te mogen voorbereiden in volgende sectoren en vakgebieden :

- projectbureaus

- architecten en interieurarchitecten

- kantoorinrichting (bank, ambassade, politie, notariaat, verzekering, enz.)

- technische interieurinrichting (ziekenhuis, pharma, brandweer, enz.)

- winkelinrichting

- totaal aannemers

- particulieren

 

Een aantal voorbeelden van realisatie :